On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Bývalý manažer Nissanu může...
 
26.12.2018 Autor: Tommü Design

na kauci z vazby. Nejedná se ovšem o Carlose Ghosna, kterého se společnost Nissan Motor zcela zřekla, ale nadále zastává funkce předsedy správní rady i výkonného ředitele ve francouzské automobilce Renault, se kterou tvoří Nissan alianci. Jedná se o někdejšího vysoce postaveného manažera japonské automobilky Grega Kellyho, jenž bude moci opustit vězení. Soud v Tokiu včera totiž jako kauci stanovil 70 milionů JPY cca 14,4 milionu českých korun, kterou už Kelly v hotovosti zaplatil.

Carlos Ghosn byl zadržen 19. listopadu 2018 kvůli podezření z finančních pochybení. Stejnému obvinění čelí i Kelly, který patřil k blízkým spolupracovníkům bývalého šéfa společnosti Nissan Motor. Ghosn ve vazbě zůstane přinejmenším do 1. ledna příštího roku. Japonská prokuratura se domnívá, že Ghosn i Kelly se v případě propuštění mohou pokusit o útěk. Greg Kelly, proto po opuštění vazby, bude muset dodržovat soudem nařízený režim, který omezuje jeho pohyb. I tak se prokuratura proti rozhodnutí o kauci odvolala a je velmi pravděpodobné, že odvolání soud zamítne.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.