On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Přípravy na Auto roku 2019...
 
16.10.2018 Autor: Tommü Design

v České republice odstartovaly. Organizační výbor této každoroční ankety již zveřejnil předběžný seznam nominovaných vozidel, které se jí zúčastní. V tuto chvíli je v něm šestadvacet aut devatenácti značek, seznam se však ještě může změnit. Mladoboleslavská Škoda nemá mezi nominovanými po dlouhé době žádného zástupce. „Je možné, že u jedné značky ještě dojde ke snížení počtu nominovaných aut z důvodu nemožnosti zajistit účast na testovacích jízdách,“ píše k tomu tajemník Svazu dovozců automobilů Josef Pokorný. Předběžný seznam automobilů najdete pod článkem.

Zastoupeni jsou v něm například čtyři Mercedesy (A, CLS, G, GT čtyřdveřové kupé), dva modely Audi (A6,Q8), dva Opely (Combo, Grandland X), dva modely Peugeotů (508, Rifter), dva Volkswageny (Touareg, T-Roc) nebo Nissan Leaf. Nechybí ani Dacia Duster, která se měla zúčastnit již loňského ročníku ankety, kvůli pozdějšímu dodání modelu na český trh ale z nominace nakonec vypadla. Nejdůležitější zprávou je pak ta, že v předběžném seznamu nominovaných automobilů chybí jakýkoliv zástupce domácí značky Škoda. Důvodem je nepochybně to, že mladoboleslavská automobilka nemá nový model, který by se ankety mohl zúčastnit. Z pravidel ankety vyplývá, že se jí může účastnit jen automobil se zcela novou nebo výrazně novou strukturou karoserie a zcela nebo výrazně novým mechanickým ústrojím. Zároveň musí být novinkou na českém automobilovém trhu mezi 30. říjnem 2017 až 31. prosincem 2018, být sériově vyráběn a prodáván v Česku do 31. prosince 2018. V neposlední řadě musí být dostupný všem členům poroty ke zkušebním jízdám.

První vyzkoušení vozů pro porotce ankety Auto roku 2019 v České republice přitom proběhnou již tento měsíc, naplánováno je na 25. října. Na jeho základě bude vybráno pět finalistů, s nimiž se porota opět sveze. Jízdy s finalisty jsou naplánovány na 21. listopadu. Z nich pak bude zvolen vítěz, Auto roku 2019 v Česku.

Auto roku 2019 v České republice - předběžný seznam nominovaných vozidel:
Audi A6 / Audi Q8 / BMW X5 / Citroën Berlingo / Dacia Duster / DS 7 Crossback / Ford Focus / Honda CR-V / Jaguar I-Pace / Jeep Wrangler / Kia Ceed / Mercedes-Benz A / Mercedes-Benz CLS / Mercedes-Benz G / Mercedes-Benz GT (čtyřdveřové kupé) / Mitsubishi Eclipse Cross / Nissan Leaf / Opel Combo / Opel Grandland X / Peugeot 508 / Peugeot Rifter / Porsche Cayenne / Renault Zoe / Volkswagen Touareg / Volkswagen T-Roc / Volvo XC40.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.