On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Prvního října letošního roku...
 
13.10.2018 Autor: Tommü Design

byl jmenován novým generálním ředitelem společnosti Nissan Sales Central & Eastern Europe (NSCEE) pan Tomasz Latała Golisz. Nový ředitel tohoto „spolku“ pracuje v automobilovém průmyslu více než dvacet let a většinu času strávil na různých pozicích v automobilce Renault. K Nissanu přechází z pozice operativního manažera pro polský Renault, kde byl zodpovědný za zavádění prodejních i poprodejních strategií značek Renault a Dacia na polském trhu. Dříve Tomasz Latała Golisz zastával roli jednatele firmy RCI Bank Poland.

Jeho bohaté zkušenosti, které zahrnují regionální vedení značky a obchodních činností v dealerství na rychle se rozrůstajícím polském trhu, asi budou přínosem a možná pomohou dále rozvíjet působení značky Nissan v regionu Central & Eastern Europe. Ovšem je otázkou pro věštce, zda tomu opravdu ta bude! „Nissan je úspěšná a silná značka. Patří k lídrům v oblastech Crossoverů, elektromobilů a nových technologií. Těším se na spolupráci s lidmi v budapešťské kanceláři a lokálními týmy v jednotlivých zemích. Věřím, že společně budeme dále rozvíjet růst značky v regionu Central & Eastern Europe,“ řekl Tomasz Latała Golisz při příležitosti svého jmenování do funkce.

Nový generální ředitel společnosti Nissan Sales Central & Eastern Europe bude působit v budapešťské kanceláři Nissanu, kde se nachází regionální centrála spravující od loňského roku pět trhů: Polsko, Česko, Slovensko, Maďarsko a Ukrajinu. Pan Tomasz Latała Golisz bude přímo odpovědný Kenu Ramirezovi, jednomu z vedoucích pracovníků společnosti Nissan Europe.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.