On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Světové auto roku 2019 (World...
 
01.10.2018 Autor: Tommü Design

Car of the Year - WCOTY). Transylvánie v lůně Karpat byla jedním z nejopuštěnějších i nejméně známých koutů starého kontinentu a je velmi nepravděpodobné, že by rumunští potomci hraběte Drákuly s Dacií získali toto ocenění. Kdybyste ještě na začátku tohoto století někomu řekli, že se Dacie jednou bude ucházet o titul nejlepšího auta světa, určitě by se vám vysmál. Teď je to realita. V tomto ohledu je pak vlastně otázkou, zda může zabodovat třeba taková druhá generace Dacie Duster, pro kterou je samotný boj o takový titul jistě výjimečná věc, ale novinka se od originálu příliš neliší... Stejně tak málo pravděpodobně je, že by zvítězil Nissan Kicks - to spíš Nissan Altima - ale to je také „ve hvězdách“.

V každém případě uvidíme, zda odbornou porotu dokáže oslovit některá z novinek či třeba Volvo XC40 nebo S60/V60. Pokud by došlo na výhru švédských vozů, byla by automobilka po Volkswagenu teprve druhou firmou, která zvládla vítězství obhájit. Porota čítající pětaosmdesát lidí se bude v následujících měsících věnovat testovacích jízdám a vyřazování těch „nejhorších“. Výčet finalistů bude znám na počátku příštího roku, a na vyhlášení vítěze dojde v dubnu 2019 u příležitosti zahájení newyorského autosalonu.

Seznam kandidátů na titul „Světové auto roku 2019“ (WCOTY):
Acura RDX ... Audi e-tron ... Audi A1 ... Audi A6 ... Audi Q3 ... BMW řady 3 ... BMW i8 Roadster ... BMW X2 ... Cadillac XT4 ... Citroen C5 Aircross ... Dacia Duster ... Ford Focus ... Honda Clarity Plugin Hybrid ... Hyundai Santa Fe ... Hyundai Nexo ... Infiniti QX50 ... Jaguar E-Pace ... Jaguar I-Pace ... Jeep Cherokee ... Jeep Wrangler ... Kia Ceed/Forte ... Kia Niro EV ... Kia Soul ... Lexus ES ... Lexus UX ... Nissan Altima ... Nissan Kicks ... Seat Arona ... Subaru Forester ... Suzuki Jimny ... Toyota Avalon ... Toyota Corolla ... Toyota RAV4 ... Volvo S60/V60 ... Volvo XC40.

Seznam kandidátů na titul „Světové luxusní auto roku 2019“:
Audi A7 ... Audi Q8 ... BMW řady 8 ... Mercedes-Benz GLE ... Volkswagen Touareg.

Seznam kandidátů na titul „Světové sportovní auto roku 2019“:
Aston Martin Vantage ... BMW M2 Competition ... Hyundai Veloster N ... Kia Ceed GT ... McLaren 720S.

Seznam kandidátů na titul „Světové zelené auto roku 2019“:
Audi e-tron ... BMW i8 Roadster ... Honda Clarity Plugin Hybrid ... Honda Insight ... Hyundai Nexo ... Jaguar I-Pace ... Kia Niro EV ... Lexus ES Hybrid ... Lexus UX Hybrid ... Toyota Avalon Hybrid ... Toyota RAV4 Hybrid.

Seznam kandidátů na titul „Světové městské auto roku 2019“:
Audi A1 ... BMW X2 ... Kia Soul ... Seat Arona ... Suzuki Jimny.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.