On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Tým Nissanu a e.dams oznámili...
 
28.09.2018 Autor: Tommü Design

svoji jezdeckou sestavu pro nadcházející sezonu formule E. Za japonskou automobilku budou jezdit Sébastien Buemi a nováček Alex Albon. Tak trochu překvapivě v ní zůstal devětadvacetiletý Švýcar Buemi, ačkoliv je ve WEC smluvně vázán na konkurenční Toyotu. Spekulace o jeho případném návratu do F1 tak definitivně padají. Jeho partnerem se stane dvaadvacetiletý, ve Velké Británii žijící Thajec Alex Albon. Momentálně třetí muž průběžného pořadí F2 patrně seznal, že cestu do F1 nenalezne a dal přednost sice méně atraktivní, ale zato jistější budoucnosti.

O volnou sedačku se údajně ucházelo vícero zájemců a nejvážnějším z nich byl patrně Oliver Turvey. Předpokládalo se, že Japonci poskytnou šanci svému krajanovi, ale nakonec se „spokojili“ s Asiatem. Volba tedy padla na Albona, jenž už má za sebou dokonce první neoficiální test s novým monopostem. „Konkurence ve formuli E je obrovská,“ prohlásil Alex Albon. „Chtěl bych v ní ukázat co dovedu, a poměřit se s nejlepšími piloty na světě. K tomu, abych se dále zlepšoval, bude důležitá spolupráce se Sébastienem. To je pro mě určitě velká pomoc,“ dodal závodní jezdec. „Alexe a jeho výkony dobře známe z formule 2. Moc nás těší, že tento talent můžeme přivítat ve svých řadách,“ uvedl spolumajitel týmu Jean-Paul Driot. „Sebastienův impozantní rekord v šampionátu formule E mluví sám sebe a jeho spárování s mladou hvězdou je skvělá kombinace," řekl Michael Carcamo, jeden z vedoucích pracovníků globální sekce motoristického sportu společnosti Nissan. „Nemůžeme přemýšlet o lepším týmu, který by prezentoval naše nové technologie a naši společnost,“ dodal pan Carcamo.

Nissan a e.dams začaly testovat zcela nové vozidlo typu „Gen2“ formule E, které poskytuje podstatně větší výkon. Kromě zcela nových vozů formule E druhé generace přinese nadcházející sezóna také nový formát závodů. Nová elektrická auta dokončí celý průběh sportovního klání bez tradiční výměny vozů uprostřed závodu, jak bylo zvykem v předchozích sezónách. Nissan bude debutovat ve formuli E v prvním kole páté sezóny, která má být zahájena 15. prosince 2018 v Rijádu v Saúdské Arábii. Mezi další města, jenž budou hostit závody patří například Marrákeš, Mexico City, Hongkong, Sanya, Řím, Paříž, Berlín nebo New York.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.