On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Elektrifikace vozového parku...
 
18.09.2018 Autor: Tommü Design

leasingové společnosti Arval CZ. Elektromobily jsou na světové scéně čím dál tím víc oblíbenější, a tomuto trendu se samozřejmě nevyhýbají vozové parky. Pro Arval jsou trendy a obnovení velmi důležité, proto letos rozšířil nabídku o elektromobily. Nově pořídila dva plně elektrické vozy Nissan Leaf, které poskytla do pronájmu společnosti Foxconn. I přes rostoucí poptávku, jež prodlužuje dodací lhůty, ale Arval do konce roku zastoupení elektromobilů ve své flotile zdvojnásobí. Elektromobilita aktuálně zažívá rozmach, což dokazuje skutečnost, že v prvním pololetí letošního roku bylo nově registrováno více elektromobilů než vozů na CNG (Compressed Natural Gas).

„Na poli elektromobility chceme být letos i v příštích letech více vidět. Cílem bylo mít do konce letošního roku ve fleetu dvacet výhradně elektrických vozidel. Vzhledem k vyšší současné poptávce - a tedy delším dodacím lhůtám jednotlivých modelů - ale očekáváme, že této mety dosáhneme až v příštím roce,“ uvedl Account Team Leader společnosti Arval CZ Tomáš Kadeřábek. U firem, které více akcentují dopad své činnosti na životní prostředí a své okolí vůbec, se dá právě o elektromobily očekávat výraznější zájem. Nejde přitom jen o otázku ekologie, ale též o účinnou formu jejich propagace. Zejména u užitkových elektrických vozidel je však motivem také ekonomická výhodnost provozu takového auta. Příkladem je společnost Foxconn, poskytovatel kompletních IT řešení, která získala dva plně elektrické vozy Nissan Leaf. „Pro Foxconn se v České republice jednalo o pomyslnou první vlaštovku a v budoucnu plánuje postupnou elektrifikaci svého vozového parku. V rostoucím trendu tak hodláme i nadále pokračovat,“ dodal pan Kadeřábek.

Za minulý rok leasingová společnost Arval celosvětově dosáhla přesně 1.103.835 automobilů ve své vozové flotile. A svůj podíl na tom má i Česká republika, která přispěla dvanácti procentním růstem.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.