On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Rozšíření výroby modelu Navara
 
13.08.2018 Autor: Tommü Design

Společnost Nissan Motor začala v reakci na rostoucí celosvětovou poptávku vyrábět model Navara i v Argentině. Tím se počet zemí, ve kterých se nejoblíbenější Pick Up japonské automobilky vyrábí, zvýšil na pět. Rozšíření globální výroby Nissanu do továrny Santa Isabel jejího aliančního partnera Renault v Córdobě je pro tento závod významným milníkem. Japonské automobilka oznámila svůj střednědobý plán zvýšit do roku 2022 celosvětové prodeje lehkých užitkových vozidel (LCV) o čtyřicet procent.

Model Navara se v Jižní Americe prodává pod označením Nissan Frontier a je v této oblasti dostupný na osmatřiceti trzích. Díky své celosvětové popularitě se vyrábí v továrnách ve Španělsku, Číně, Mexiku, Thajsku a nyní i v Argentině. „Pick Up Nissanu vlastní více než patnáct milionů lidí ve sto osmdesáti zemích. Užitkové vozy představují globálně rostoucí segment a zároveň jsou silnou stránkou společnosti Nissan Motor,“ řekl Ashwani Gupta, vedoucí oddělení LCV. „Zahájení výroby je skvělou zprávou pro tuto oblast, naši automobilku i alianci Renault-Nissan-Mitsubishi. V Latinské Americe máme už nyní silné postavení a tato výrobní linka zaručí lepší dostupnost našich vozů v kontextu rostoucího celosvětového zájmu o tyto automobily,“ dodal. Lehká užitková vozidla Nissan volí stále více zákazníků kvůli jejich spolehlivým schopnostem a pohodlí, které poskytují na silnici i v terénu. Soustavné zaměření společnosti na vizi Inteligentní mobility Nissan znamená, že model Navara nabízí pokročilé a propracované technologie.

Díky více než osmdesátiletým zkušenostem s navrhováním, vývojem i výrobou nákladních vozidel a dodávek má společnost Nissan Motor v oblasti modelů Pick Up záviděníhodnou reputaci, co se týče výdrže, ale i schopností těchto vozů. Lehká užitková vozidla dnes tvoří šestinu celosvětových prodejů japonské automobilky. Klíčovou součástí ambiciózní regionální strategie společnosti Nissan Motor je zaujmout místo mezi třemi nejvýznamnějšími automobilovými značkami v Latinské Americe. Investice do závodu v Córdobě ve výši 600 milionů dolarů by měla vytvořit až 3.000 nových pracovních míst a schopnost vyrobit 70.000 vozidel aliance Renault-Nissan-Mitsubishi ročně.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.